Condiții generale

Vă rugăm să citiți următoarele condiții ale acestui site web și serviciile asociate. Dacă nu sunteți de acord cu tot ce este scris aici, vă rugăm să părăsiți imediat acest site web:

01 Dispoziții generale
02 Utilizarea informațiilor
03 Nu oferim sfaturi de nicio natură
04 Mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală
05 Despăgubire
06 Linkuri / Software
07 Disponibilitatea site-ului nostru
08 Informațiile pe care le furnizați penpeptide.ro
09 Declinarea responsabilității
10 Utilizări și patente
11 Acordul dvs. de a respecta toate legile aplicabile
12 Legătura dintre INC îmbunătățit și utilizatorii sportivi
13 Acord complet
14 Divizare
15 Titluri
16 Forță majoră
17 Acord complet
01 Dispoziții generale

Toți clienții TREBUIE să aibă cel puțin 18 ani pentru a cumpăra produsele noastre.
Vă mulțumim că ați vizitat penpeptide.ro.

Prin utilizarea serviciilor de la penpeptide.ro, acceptați aceste condiții generale. Dacă nu sunteți de acord, părăsiți site-ul web și ignorați informațiile conținute aici. penpeptide.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste Termeni și condiții de utilizare, integral sau parțial, în orice moment, fără notificare prealabilă către dvs. Prin urmare, ar trebui să revizuiți întotdeauna această pagină înainte de a utiliza acest site web și / sau servicii pentru a vă asigura că înțelegeți condițiile la care aveți acces. Utilizarea site-ului nostru web (cu excepția cazului în care se specifică altfel) este guvernată de acești termeni și condiții de utilizare și de politica îmbunătățită a confidențialității sportive, inclusă aici în acest document. Utilizarea acestui site web este interzisă să modificați, distribuiți, transmiteți, reproduceți, publicați, licențiați, transferați sau vindeți informațiile, produsele sau serviciile obținute sau vizualizate pe acest site web. Cu toate acestea, puteți afișa, descărca sau imprima copii pe hârtie ale materialelor conținute în acest site web pentru uz personal și non-comercial, cu condiția să nu modificați conținutul și să nu eliminați niciun drept de autor, marcă comercială sau alte notificări de proprietate. Orice altă utilizare a informațiilor conținute în acest site web este interzisă fără acordul nostru scris explicit.

02 Utilizarea informațiilor

Acest site web furnizează informații care, deși utile, nu trebuie folosite ca substitut pentru sfaturile furnizate de propriul dvs. consilier. Informațiile disponibile pe acest site web nu sunt destinate să diagnosticheze orice condiții sau boli medicale. Produsele de pe acest site sunt vândute doar în scopuri științifice. penpeptide.ro își rezervă dreptul de a corecta orice inexactități sau erori tipografice în informațiile publicate pe acest site web și nu este responsabil pentru astfel de erori. Informațiile pot fi schimbate sau actualizate fără notificare prealabilă, iar prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor sunt supuse modificării fără notificare prealabilă.

03 Nu oferă sfaturi de nicio natură

Conținutul este destinat exclusiv în scopuri informative și nu are ca scop furnizarea de sfaturi specifice și nu ar trebui să fie considerat în acest sens. Nu ar trebui să acționați sau să vă bazați pe conținut fără să căutați sfatul unui specialist (medic personal). PRODUSELE V NDUTE PE ACEST SITE SUNT DESTINATE NUMAI PENTRU SCOPURI DE CERCETARE.

04 Mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală

Logo-ul "penpeptide.ro" este o marcă înregistrată. Întregul text, grafică, interfețe de utilizator, interfețe vizuale, imagini, mărci comerciale, sigle, sunete, muzică, lucrări de artă și cod de calculator (denumite în mod colectiv "Conținut"), inclusiv dar fără a se limita la design, structură, selecție, coordonare, aranjamentul și exprimarea "aspectului" conținutului, conținut pe acest site web este proprietatea, controlată sau licențiată de sau către penpeptide.ro și este protejată de drepturile de autor, legile privind mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală și legile privind concurența neloială.

05 Despăgubire

Prin prezenta, sunteți de acord să despăgubiți și să apărați împotriva oricăror cereri sau acțiuni, inclusiv onorarii rezonabile pentru avocați, propuse de o terță parte pentru a obține despăgubiri de la penpeptide.ro și de la filialele noastre, sucursalele, ofițerii, directorii, agenții, partenerii și angajații noștri, sau care rezultă din utilizarea conținutului acestui site web sau a oricărui alt conținut pe care îl trimiteți, publicați sau transmiteți prin intermediul acestui site web, utilizarea acestui site web, legătura dvs. cu acest site web, încălcarea acestor termeni și condiții generale de utilizare sau încălcarea drepturilor unei alte persoane.

06 Link-uri / Software

Legăturile către sau de pe site-uri web în afara acestui site sunt destinate numai pentru comoditate. penpeptide.ro nu revizuieste, nu aprobă și nu controlează și nu este responsabil pentru site-urile legate de acest site web, conținutul acestor site-uri, terțele părți menționate în ele sau produsele sau serviciile lor. Conectarea la orice alt site se face pe propriul dvs. risc, iar penpeptide.ro nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice daune legate de conectarea la penpeptide.ro se dezice de toate garanțiile, exprese și implicite, cu privire la exactitatea, validitatea și legalitatea materialelor sau informațiilor găsite pe aceste locuri. Link-urile către site-urile de software pentru descărcare sunt oferite numai în scopuri de comoditate și nu sunt responsabile pentru nicio dificultate sau consecință legate de descărcarea software-ului. Utilizarea software-ului descărcat este guvernată de termenii acordului de licență, dacă există, care însoțește sau este furnizat cu software-ul.

07 Disponibilitatea site-ului nostru web

Acest site web este disponibil pentru utilizatori 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Cu toate acestea, penpeptide.ro își rezervă dreptul de a face site-ul nostru web inaccesibil în orice moment, din orice motiv și pentru orice durată. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord că penpeptide.ro nu poartă răspundere pentru daunele rezultate din sau legate de astfel de întreruperi, opriri sau închideri ale acestui site web și/sau a serviciilor sau produselor conținute în el. Prin acceptarea acestor termeni și condiții de utilizare, penpeptide.ro vă oferă dreptul de a vizualiza conținutul de pe site-ul web doar în scop personal. Conținutul site-ului web este destinat exclusiv persoanelor interesate de produsele sau serviciile noastre. Dacă nu utilizați site-ul web în astfel de scopuri, nu aveți permisiunea de a-l utiliza. Utilizarea de către persoane juridice sau agenți, avocați sau reprezentanți ai persoanelor care nu sunt persoane fizice este interzisă în scopuri de securitate.

08 Informațiile pe care le furnizați penpeptide.ro

Colectarea și/sau utilizarea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce utilizați sau vizitați acest site web sunt guvernate de Declarația de Confidențialitate și de acești Termeni și Condiții. Prin utilizarea acestui site web, ne acordați drepturile conținute în acesta. Prin utilizarea acestui site web, nu puteți încărca, distribui sau publica în alt mod pe acest site web nicio informație care ar putea fi considerată indecentă, calomnioasă, amenințătoare, malefică, ilegală, care încalcă drepturile la viață privată sau altfel nedorită și care poate constitui sau încuraja o încălcare a oricărei legi. Cu excepția informațiilor individual identificate și colectate de dvs. în conformitate cu Declarația noastră de Confidențialitate, toate comentariile, notele, sugestiile, ideile sau alte informații vor fi proprietatea exclusivă a penpeptide.ro și acordați penpeptide.ro un licență gratuită, continuă, irevocabilă, mondială și neexclusivă de a utiliza sau reproduce aceleași informații. penpeptide.ro are dreptul să copieze, dezvăluie, distribuie sau analizeze orice astfel de informații în orice scop și nu este obligată să vă compenseze pentru aceste informații.

09 Renunțarea la răspundere

penpeptide.ro furnizează conținutul acestui site web ca serviciu pentru dumneavoastră, clienții noștri. Acest site web nu poate conține informații despre toate aplicațiile produselor vândute. penpeptide.ro poate să nu conțină informații complete care se aplică circumstanțelor dvs. personale sau utilizării dvs. a produselor vândute de noi. Conținutul acestui site web, serverul care îl furnizează și serviciile și produsele penpeptide.ro sunt furnizate "așa cum sunt" și "conform disponibilității", fără nicio garanție de orice fel, fie că sunt exprese, implicite sau legale. penpeptide.ro refuză în mod expres responsabilitatea pentru problemele tehnice (inclusiv hardware sau software), întreruperi incomplete, rapide sau interziceri ale calculatoarelor sau întreruperi tehnice și nu necesită acces la transmisiile utilizatorilor de la terțe părți. penpeptide.ro nu garantează că virușii sau alte programe dăunătoare sau distructive vor fi transmise sau că contul dvs. este sigur. Sunteți singurul responsabil pentru protecția și conservarea datelor și/sau echipamentului dvs. și trebuie să luați toate măsurile de precauție pentru a verifica virușii informatici sau alte caracteristici distructive. Prin utilizarea acestui site web, confirmați că această utilizare este la propriul dvs. risc, inclusiv responsabilitatea pentru toate costurile legate de orice întreținere necesară sau reparații ale echipamentului utilizat în legătură cu acest site web. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, penpeptide.ro, consultanții săi medicali, furnizorii, consultanții, directorii și angajații lor renunță și exclud toate garanțiile referitoare la conținutul, fie că sunt exprese, implicite sau legale. Această renunțare la răspundere include, dar nu se limitează la orice garanție sau vânzare, adecvare pentru un anumit scop și neperturbare.

penpeptide.ro NU GARANTEAZĂ CĂ CONȚINUTUL TREBUIE SĂ FIE EXACT, COMPLET SAU ACTUAL.

penpeptide.ro NU GARANTEAZĂ CĂ ACEST SITE VA FUNCȚIONA FĂRĂ GREȘEALĂ, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CĂ ACEST SITE WEB SAU SERVERUL SITE-ULUI PENTRU FURNIZAREA LUI SUNT FĂRĂ VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE. VALOAREA ȘI CONȚINUTUL ACCESULUI, ȘI ALTE CONȚINUTURI, CONȚINUTE ÎN ACEST SITE WEB SAU ACCESIBILE PRIN ACESTA, SUNT SUPUSE MODIFICĂRILOR FĂRĂ O AVERTIZARE PREALABILĂ.

Confirmați și acceptați că penpeptide.ro nu aprobă conținutul site-ului accesibil prin legături sau alte mijloace DE PE ACEST SITE și nu își asumă responsabilitate pentru astfel de conținut, chiar dacă poate fi ilegal, abuziv, jignitor, defăimător, amenințător, dăunător, indecent sau inacceptabil în orice alt mod, sau că încalcă sau poate încălca drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei alte persoane. ACEST SITE WEB INCLUDE CONȚINUT FURNIZAT DE TERȚE PĂRȚI ȘI DE CĂTRE UTILIZATORI.

penpeptide.ro ESTE UN DISTRIBUITOR AL ACESTUI CONȚINUT, NU UN EDITOR. CONTROLUL EDITORIAL AL CONȚINUTULUI DE PE penpeptide.ro ESTE DE NATURĂ SUBSTANTIVĂ, PE BAZA UNEI BIBLIOTECI SAU A UNEI PLATFORME DE ȘTIRI. Furnizorii terțe pot exprima opinii sau furniza informații și oferte.

penpeptide.ro nu oferă nicio garanție cu privire la exhaustivitatea, exactitatea, actualitatea sau fiabilitatea informațiilor sau ofertelor furnizate de terțe părți. penpeptide.ro nu GARANTEAZĂ îndeplinirea oricărei terțe părți, inclusiv CONFORMITATEA terțelor părți cu legile, regulile sau reglementările.

penpeptide.ro NU GARANTEAZĂ CĂ INFORMAȚIILE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE AFLATE PE ACEST SITE WEB VOR ÎNDEPLINI CERINȚELE DVS. SAU CĂ SUNT CORECTE SAU GRATUITE. ÎNAINTE DE A UTILIZA ORICE PRODUS, TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI INFORMAȚIA CARE ESTE IMPORTANTĂ PENTRU DVS. Sunteți responsabil pentru acuratețea, relevanța și legalitatea oricărei informații furnizate de penpeptide.ro. Accesul dvs. la acest site web și utilizarea conținutului său implică că penpeptide.ro nu își asumă nicio responsabilitate față de dvs. în niciun fel pentru deciziile pe care le puteți lua sau acțiunile sau inacțiunile dvs. cu privire la conținut. Sunteți de acord că responsabilitatea totală a penpeptide.ro derivată din sau legată de utilizarea și accesul, indiferent de forma de acțiune sau cerere (de exemplu, garanție, încălcare a legii, neglijență, răspundere integrală, neglijență profesională, fraudă sau alte cauze de acțiune), este limitată la prețul achiziționării produselor respective prin intermediul tranzacției aplicabile. penpeptide.ro NU POARTĂ RĂSPUNDERE PENTRU NICIUN DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, INDIRECTE SAU PUNITIVE, CHIAR DACĂ penpeptide.ro CUNOAȘTE POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE. ACEASTA REPREZINTĂ O LIMITARE A RĂSPUNDERII CARE SE APLICĂ LA TOATE PIERDERILE ȘI DAUNELE DE ORICE FEL. Dacă nu puteți să acceptați acest site web sau conținutul său (INCLUSIV TERMENI DE UTILIZARE), SINGURA DVS. SOLUȚIE ESTE SĂ ÎNCETAȚI UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB. Deoarece unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune accidentale sau indirecte, această limitare poate să nu se aplice în cazul dvs.

Produsele pe care le oferim sunt destinate doar cercetărilor de laborator. Prin achiziționarea oricărui element dintre acestea, clientul recunoaște că există riscuri asociate consumului sau distribuției acestor produse. Aceste substanțe chimice NU sunt destinate utilizării ca suplimente alimentare, droguri, cosmetice, produse chimice de uz casnic sau alte aplicații nepotrivite. Enumerarea materialelor pe acest site nu constituie o licență pentru utilizarea sa în încălcarea oricărui brevet. Toate produsele vor fi manipulate doar de profesioniști calificați și bine instruiți. Toți clienții confirmă și garantează că, prin revizuirea și studierea propriei lor informații, sunt complet conștienți și informați despre următoarele: Reglementările guvernamentale privind utilizarea și expunerea tuturor produselor. Pericolele pentru sănătate și siguranță asociate manipulării produselor achiziționate. Necesitatea unor avertismente adecvate cu privire la riscurile pentru sănătate și siguranță asociate produselor. penpeptide.ro își rezervă dreptul de a restricționa și/sau de a refuza vânzarea produselor către persoane neautorizate, dacă avem motive să credem că există potențial de abuz.

Toți clienții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani pentru a cumpăra produsele noastre. În niciun caz penpeptide.ro sau persoanele asociate nu vor fi responsabile pentru daunele ulterioare, indiferent dacă cumpărătorii pretind contract, neglijență, răspundere strictă sau în orice alt mod. Prin achiziționarea oricărui produs de la noi, cumpărătorul acordă să ne despăgubească și să ne excludă de orice revendicări, costuri, pierderi și răspundere de orice fel, rezultând din manipularea, posesia și/sau utilizarea produsului de către cumpărător, fie în mod independent, fie în combinație cu alte substanțe. În caz contrar, vânzarea va fi refuzată.

Produsele îmbunătățite oferite de penpeptide.ro sunt destinate exclusiv scopurilor de cercetare de laborator și, dacă nu este specificat altfel, nu trebuie utilizate în alte scopuri, inclusiv, dar fără a se limita la, scopuri diagnostice pentru specii, droguri alimentare, dispozitive medicale sau cosmetice pentru oameni sau animale. Cumpărătorul se angajează să înțeleagă că produsele nu sunt sterilizate sau testate de penpeptide.ro pentru siguranță și eficacitate în alimente, medicamente, dispozitive medicale, cosmetice, comerciale sau alte scopuri.

Cumpărătorul afirmă și garantează expres că va testa, utiliza, produce și comercializa produsele cumpărate de la penpeptide.ro și/sau materialele realizate cu produsele cumpărate de la penpeptide.ro în conformitate cu practicile unui om de știință experimentat care are experiență în acest domeniu și respectând cu strictețe toate legile și reglementările aplicabile, în prezent și în viitor. De asemenea, cumpărătorul garantează că fiecare material realizat cu un anumit produs nu trebuie să fie etichetat greșit sau să aibă definiții eronate în sensul Legii federale privind alimentația, drogurile și cosmeticele și nu trebuie să fie un material care, conform secțiunilor 404, 505 sau 512 ale acelei legi, trebuie introdus în comerțul interstatal. Cumpărătorul înțelege că, deoarece produsele penpeptide.ro, cu excepția cazului în care se specifică altfel, sunt destinate doar scopurilor științifice, ele nu pot fi incluse în lista de substanțe toxice reglementate de TSCA. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea de a se asigura că produsele achiziționate de la penpeptide.ro sunt autorizate pentru utilizare conform TSCA, dacă este cazul.

Cumpărătorul are obligația să evalueze pericolele și să efectueze cercetări ulterioare necesare pentru a studia pericolele asociate utilizării produselor achiziționate de la penpeptide.ro. Nu există produse achiziționate de la penpeptide.ro, cu excepția cazului în care se specifică altfel, care să fie considerate alimente, medicamente, dispozitive medicale sau cosmetice. TOATE produsele și serviciile oferite sunt STRICT DESTINATE SCOPURILOR DE CERCETARE. În niciun caz, NICIUNUL dintre aceste materiale nu ar trebui să fie utilizat în scopuri de divertisment sau consum uman. penpeptide.ro NU POARTĂ NICIO RĂSPUNDERE PENTRU ORICE DAUNE CE POT FI CAUZATE DE UTILIZAREA NECORESPUNZĂTOARE, ABUZUL SAU ORICE ALTĂ RELAȚIE CU RESTRICȚIILE.

10.Utilizări și patente

Materialele vândute sunt destinate doar scopurilor de laborator și producție. Nu sunt destinate utilizării ca suplimente alimentare, droguri, cosmetice, produse chimice de uz casnic sau alte aplicații nepotrivite. TREBUIE SĂ AVEȚI CEL PUȚIN 18 ANI PENTRU A LE UTILIZA. Enumerarea materialelor în acest catalog nu constituie o licență sau o recomandare pentru utilizarea lor în încălcarea oricărui brevet. Toate produsele vor fi manipulate doar de persoane calificate și bine instruite.

La achiziționarea acestor produse, clientul recunoaște că există riscuri asociate utilizării lor. Clientul nostru confirmă că, în urma unei revizuiri și analize independente, este deplin informat cu privire la:

Pericolele pentru sănătate asociate manipulării produselor achiziționate;
Controlul igienei industriale necesar pentru protecția lucrătorilor împotriva astfel de pericole pentru sănătate și siguranță;
Necesitatea avertismentului adecvat cu privire la riscurile pentru sănătate și siguranță asociate produselor; și
Reglementări guvernamentale referitoare la utilizarea și expunerea la astfel de produse. Ne rezervăm dreptul de a limita vânzările de produse sau de a nu vinde produse către clienți ne-calificați.
În niciun caz, penpeptide.ro nu poartă responsabilitate pentru daune speciale, accidentale sau consecințiale, indiferent dacă cumpărătorii pretind contract, responsabilitate strictă sau în alt mod. Cu privire la vânzarea produselor către cumpărători pe care nu le-am face în alt mod, cumpărătorul este de acord să nu țină penpeptide.ro responsabil pentru orice pretenții, costuri, pierderi și răspundere de orice natură, rezultate din manipularea produsului achiziționat. Toți utilizatorii penpeptide.ro trebuie să înțeleagă pe deplin că orice comunicare care ne determină să credem că veți utiliza aceste produse într-un mod diferit față de cel în care sunt destinate va duce la refuzul vânzării și vi se va comunica prin e-mail. În niciun caz nu vom tolera abuzul asupra penpeptide.ro sau a produselor conținute / vândute aici. penpeptide.ro presupune că cercetătorul este familiarizat cu produsele achiziționate. Nu furnizăm nicio orientare sau sugestie cu privire la recuperarea peptidelor etc. sau la utilizarea lor în cercetarea dvs. Dacă solicitați astfel de informații, veți primi un refuz prin e-mail. Vă rugăm să vă informați cu privire la toate produsele și scopurile lor de cercetare înainte de achiziționare. Acest site are vizitatori din întreaga lume. Ceea ce poate fi legal într-o țară poate să nu fie legal în alta, cu toate acestea, orice informație colectată de pe acest site nu presupune sau oferă utilizarea umană. Toate răspunsurile prin e-mail sau publicate cu privire la dumneavoastră / animalul meu și utilizarea mea / a mea se referă la probele de țesut și subiectele de testare! Răspunsurile mele NU implică utilizarea umană și, desigur, nu faceți nimic ilegal cu produsele de pe acest site.

11 Acordul dvs. de a respecta toate legile aplicabile

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați toate legile locale, provinciale, de stat, federale sau internaționale, statut și regulament care se referă în orice mod la utilizarea acestui site web și a serviciilor sau produselor conexe.

12 Relația dintre penpeptide.ro și utilizatori

penpeptide.ro și utilizatorii site-ului nostru sunt entități independente și nu se creează nicio agenție, parteneriat, angajare sau altă relație prin utilizarea site-ului nostru web. Legea aplicabilă și jurisdicția Acest site web (cu excepția site-urilor conexe, dacă există) este administrat și controlat de penpeptide.ro și filialele sale, filialele sale, ofițerii, directorii, angajații sau agenții din birourile sale în conformitate cu legile Republicii Bulgaria, sunteți de acord că aceste termeni și condiții de utilizare și acest site web vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Republicii Bulgaria, fără a se aplica toate principiile referitoare la conflictele de legi. Accesați acest site web și / sau serviciile sale asociate de la penpeptide.ro pe propriul dvs. risc și continuați să fiți responsabil pentru respectarea legilor din jurisdicția în care vă aflați. Cu privire la: Comenzi internaționale; Prețuri; Termeni de plată; Tarifele pentru produsele și serviciile de pe acest site web sunt menționate în moneda națională pentru comoditate și sunt așa cum sunt menționate pe acest site web în momentul acceptării comenzii de la penpeptide.ro. Acestea pot fi modificate fără notificare suplimentară. Termenii de credit sunt la latitudinea penpeptide.ro și, dacă nu se specifică altfel în factura penpeptide.ro, plata trebuie să fie primită de la penpeptide.ro înainte de acceptarea comenzii de la penpeptide.ro sau în numerar la livrare. penpeptide.ro își rezervă dreptul de a încheia sau suspenda profilul dvs. dacă încălcați acordul privind termenii și condițiile de utilizare. Dacă încălcarea dvs. provoacă prejudicii altor persoane, sunteți de acord să despăgubiți și să mențineți penpeptide.ro inofensiv de orice pierdere, daune sau cheltuieli. În cazul în care apare o dispută între noi cu privire la prezentul acord sau utilizarea acestui site web, aceasta va fi rezolvată prin negocieri bune între părți.

13 Acordul complet

Acești Termeni și condiții generale și toți termenii introduse sau menționate aici reprezintă întregul acord dintre penpeptide.ro și dumneavoastră, legat de utilizarea acestui site web și subiectul său și înlocuiește orice înțelegere sau acord prealabil (fie el electronic, verbal sau scris) referitor la subiect și nu poate fi modificat decât în ​​formă scrisă sau de către penpeptide.ro, efectuând astfel de modificări sau amendamente în conformitate cu prezentii termeni și condiții generale.

14 Divizibilitate

Dacă oricare parte a prezentelor termeni și condiții de utilizare este considerată sau stabilită ca inaplicabilă, această parte este eliminată sau restrânsă la măsura minimă necesară. Restul prezentelor Termeni și Condiții de Utilizare, inclusiv orice parte modificată, rămâne în vigoare și efect.

14 Termenii și Condițiile de Utilizare reprezintă întregul acord dintre noi, reglementând utilizarea acestui site web.

15 Titluri

Titlurile conținute în prezentii termeni și condiții de utilizare și în politica de confidențialitate a penpeptide.ro sunt doar pentru referință.

16 Forță majoră

penpeptide.ro nu este responsabil pentru întârzieri sau neexecutarea datorate circumstanțelor din afara controlului său rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la întârzierile cauzate de retururi inverse ale produselor solicitate, întârzieri în poștă, întârzieri vamale sau colete pierdute. penpeptide.ro nu este responsabil să notifice clientul în cazul unei astfel de întârzieri. Clientul este pe deplin responsabil să facă alte aranjamente pentru achiziționarea de produse alternative și toate costurile asociate acestor achiziții.

17 Acordul complet

Cu excepția cazului în care este expres prevăzut într-o "notificare legală" specifică de pe acest site, acești Termeni și Condiții Generale reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și acest site web în ceea ce privește utilizarea acestui site web și conținutul său. Făcând clic pe "Sunt de acord" la momentul în care plasați o comandă, sunteți de acord cu politicile noastre de livrare și de rambursare. Vă mulțumim pentru cooperare.