Des întrebări frecvente

1.Care sunt avantajele peptidelor oferite de Pen Peptide?

Pen Peptide se diferențiază pe piață cu abordarea sa unică în oferirea de peptide. Produsele noastre sunt disponibile într-o formă special concepută de stilou, ceea ce le face extrem de convenabile pentru utilizare. Acest lucru este deosebit de util pentru clienții care caută un mod rapid și ușor de aplicare a peptidelor. Fiecare stilou conține un produs deja dizolvat, eliminând necesitatea amestecului și preparării individuale, adesea întâlnită în alte forme de produse peptidice.

2.Cum să aleg peptidul potrivit pentru nevoile mele?

Alegerea peptidului potrivit pentru nevoile dvs. specifice este cheia pentru a obține rezultate optime. În primul rând, vă recomandăm să examinați descrierile detaliate ale produselor noastre, care oferă informații despre avantajele și scopul lor. În al doilea rând, este important să luați în considerare obiectivele personale, starea de sănătate și nevoile specifice. De exemplu, unele peptide sunt potrivite pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării generale, în timp ce altele sunt concentrate pe domenii specifice, cum ar fi recuperarea după antrenament sau îmbunătățirea pielii. Dacă nu sunteți sigur care produs este cel mai potrivit pentru dvs., puteți contacta echipa noastră pentru o recomandare.

3.Cum se efectuează livrarea și cât timp durează?

Pentru a garanta starea optimă și eficacitatea peptidelor, toate peptidele sunt expediate în cutii refrigerante. Acest lucru asigură că peptidele sunt păstrate la temperatura adecvată, prevenind orice posibilă deteriorare a produsului. Astfel, clienții Pen Peptide primesc produse peptidice de înaltă calitate, convenabile pentru utilizare și depozitate în mod fiabil.

Livrarea durează de obicei între 1 și 4 zile lucrătoare, iar în 80% din cazuri veți primi comanda în a doua sau a treia zi, dacă a fost efectuată în magazinul online înainte de ora 16:00.

4.Oferiți consultanțe sau recomandări pentru produse?

Da, la Pen Peptide înțelegem că alegerea peptidului potrivit poate fi un proces complicat. De aceea, oferim consultanțe personalizate pentru a vă ajuta să găsiți produsul cel mai potrivit pentru nevoile și obiectivele dvs. specifice. Ne puteți contacta prin Facebook, Instagram sau e-mail pentru asistență. Aceasta este parte din angajamentul nostru de a asigura un serviciu de înaltă calitate și satisfacția clienților.

5.Cum pot plăti pentru comanda mea?

La Pen Peptide, oferim o metodă convenabilă și sigură de plată pentru comanda dvs. Puteți plăti prin ramburs la livrarea comenzii. Asta înseamnă că plata se face direct către curier la momentul primirii produselor.

6.Cum pot urmări starea comenzii mele?

De obicei, veți primi un e-mail cu un număr de urmărire, prin care puteți urmări starea comenzii dvs. În cazul în care nu ați primit un e-mail, contactați-ne pentru a vă informa despre locația comenzii dvs.

7.Cum pot obține ajutor dacă am o problemă cu comanda mea?

Dacă întâmpinați o problemă cu comanda dvs., suntem aici să vă ajutăm. Ne puteți contacta în mai multe moduri:

  • Prin e-mail: Dacă preferați comunicarea scrisă, ne puteți trimite un e-mail cu detalii despre problema dvs. Specialiștii noștri vor examina solicitarea dvs. și vor răspunde cât mai curând posibil.
  • Prin formularul online de contact: Pe site-ul nostru există un formular de contact pe care îl puteți completa. După ce primim solicitarea dvs., unul dintre reprezentanții noștri vă va contacta pentru asistență suplimentară.
  • Prin Facebook/Instagram: Pe site-ul nostru veți găsi un link către Facebook/Instagram și ne puteți contacta direct.

8.Pot combina diferite peptide?

Combinarea diferitelor peptide poate fi o abordare eficientă pentru atingerea anumitor obiective de sănătate și fitness, dar este important să se facă după consultarea unui specialist. La Pen Peptide, oferim o varietate de peptide, fiecare creat pentru scopuri și efecte specifice. Când sunt combinate corect, diferitele peptide pot oferi efecte sinergice care pot îmbunătăți rezultatele generale.

9.Există restricții de vârstă pentru achiziționarea produselor dvs.?

Da, la Pen Peptide avem o politică strictă privind restricțiile de vârstă pentru achiziționarea peptidelor și produselor farmaceutice. Vânzările produselor noastre sunt limitate la persoanele care sunt sub 18 ani. (Puteți achiziționa un produs de la noi doar dacă aveți PESTE 18 ani.)

10.Există instrucțiuni speciale pentru depozitarea produselor?

Da, depozitarea peptidelor pe care le oferim la Pen Peptide necesită o atenție specială pentru a garanta eficacitatea și siguranța lor. Este important ca peptidele să fie păstrate în frigider. Acest lucru ajută la menținerea compoziției și eficacității lor pe întreaga durată de valabilitate. Peptidele sunt sensibile la schimbările de temperatură și se pot degrada dacă sunt depozitate în condiții nepotrivite.

La primirea comenzii dvs., plasați produsele în frigider. Dacă aveți întrebări legate de depozitarea unui anumit produs, nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

11.Ce tipuri de peptide oferiți la Pen Peptide?

Avem o gamă largă de peptide pentru diferite scopuri, cum ar fi pentru fitness și sport, oferim peptide pentru masa musculară, cum ar fi: Ipamorelin, CJC 1295 No Dac, IGF-1LR3, GHRP-2, Somatropin (HGH), PEG-MGF, GHRP-6, ACE-031, MGF, Follistatin 344, ACE-083 și altele. Peptidele pentru slăbire și arderea grăsimilor pe care le oferim sunt: Semaglutide, Tirzepatide, Ipamorelin, HGH Frag 176-191, CJC 1295 No Dac, Somatropin, Aicar.

12.Ce produse oferiți pentru sănătate?

Oferim o gamă largă de peptide și produse pentru sănătate, cum ar fi: Semaglutide ; Ara290 ; NAD+ ; Thymalin ; Thymosin Alpha 1 ; Tirzepatide ; Choriomon 5000 ; TAD600 Gluthatione ; Resveratrol, Curcumin, L-arginine și altele.

13.Livrați în afara României?

Da. Dacă doriți să trimitem produse în altă țară, vă rugăm să ne contactați pe pagina de Contacte pentru a clarifica.