Pachet Anti-Age cu peptide

Pachet Anti-Age cu peptide

Rejuvena╚Ťi ╚Öi restaura╚Ťi pielea cu pachetul nostru unic de combina╚Ťii peptidice anti age! Special dezvoltate pentru a ajuta la ├«ncetinirea proceselor de ├«mb─âtr├ónire ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii pielii, pachetele noastre ofer─â o selec╚Ťie aleas─â de peptide. Fiecare peptid─â este atent selectat─â pentru a asigura un efect maxim, ├«mbun─ât─â╚Ťind elasticitatea pielii, reduc├ónd ridurile vizibile ╚Öi sus╚Ťin├ónd re├«nnoirea celular─â.

Cu aceste combina╚Ťii, sunte╚Ťi la un pas de a v─â rec─âp─âta aspectul tineresc, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp pielea s─ân─âtoas─â ╚Öi radiant─â.

Utiliza╚Ťi pachetele noastre special create pentru a transforma ├«ngrijirea pielii ╚Öi a v─â rejuvena aspectul exterior. Descoperi╚Ťi secretul tinere╚Ťii ve╚Önice cu solu╚Ťiile noastre inovatoare anti-age!

Cea mai bun─â combina╚Ťie de peptide pentru Anti Age:

Acest pachet este dezvoltat pentru cei care caut─â o ├«ncetinire eficient─â a proceselor de ├«mb─âtr├ónire ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Special creat pentru a sus╚Ťine re├«nnoirea celular─â, ├«mbun─ât─â╚Ťirea elasticit─â╚Ťii pielii ╚Öi reducerea ridurilor, este ideal pentru restaurarea aspectului tineresc. Cu peptidele noastre anti-age, ob╚Ťine╚Ťi un instrument puternic ├«n lupta ├«mpotriva semnelor de ├«mb─âtr├ónire.

Peptide pentru Anti-Age

Aici vom include peptide: Epitalon | NAD+ Pen | 5-amino-1MQ | Skin Glow (GHK-Cu)

Dozare Epitalon (20mg): 3 miligrame pe zi (30 unit─â╚Ťi). O unitate este egal─â cu 100 micrograme.

Dozare NAD+ Pen (100mg): 100 miligrame pe zi, ├«mp─âr╚Ťite ├«n TREI doze (33 unit─â╚Ťi diminea╚Ťa, 33 unit─â╚Ťi la pr├ónz ╚Öi 33 unit─â╚Ťi seara). Se administreaz─â un stilou (100mg) consecutiv timp de 3 zile (total 3 stilouri a c├óte 100mg).

Dozare 5-amino-1MQ (100mg): 11.3mg pe zi, ├«mp─âr╚Ťite ├«n dou─â doze (17 unit─â╚Ťi diminea╚Ťa ╚Öi 17 unit─â╚Ťi seara). O unitate este egal─â cu 333 micrograme.

Dozare Skin Glow-GHK-Cu (100mg): 1.66mg pe zi (5 unit─â╚Ťi). O unitate este egal─â cu 333 micrograme.

Durata ciclului de la 4 la 6 luni.

  • Epitalon: 15 zile de administrare, urmate de 15 zile de pauz─â ╚Öi poate fi reluat─â administrarea.
  • NAD+ Pen: 300mg pe lun─â - 3 zile consecutive a c├óte 100mg pe zi, urmate de o pauz─â de 1 lun─â ╚Öi reluarea administr─ârii.
  • 5-amino-1MQ: De la ├«nceputul p├ón─â la sf├ór╚Öitul ciclului.
  • Skin Glow (GHK-Cu): 10-15 zile de administrare, urmate de 15 zile de pauz─â ╚Öi poate fi reluat─â administrarea.

De ce am ales tocmai aceste peptide pentru Anti-Age?

C├ónd vine vorba de ├«ncetinirea eficient─â a proceselor de ├«mb─âtr├ónire ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii pielii, combina╚Ťia de Skin glow (ghk-cu), Epitalon, 5-amino-1MQ ╚Öi NAD+ Pen se distinge prin propriet─â╚Ťile sale unice. De╚Öi fiecare dintre aceste peptide este aplicat separat, efectul lor sinergic, c├ónd sunt utilizate ├«mpreun─â, ofer─â o strategie puternic─â pentru ├«ncetinirea ├«mb─âtr├ónirii ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului pielii.

Utilizarea combinat─â a acestor patru peptide creeaz─â o combina╚Ťie unic─â, care sus╚Ťine diferite aspecte ale ├«ngrijirii anti age. Skin glow (ghk-cu) este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin, restabilind aspectul tineresc al pielii. Epitalon ac╚Ťioneaz─â la nivel celular, sus╚Ťin├ónd prelungirea telomerilor ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea regener─ârii celulare. 5-amino-1MQ este cheie ├«n modularea c─âilor metabolice, ├«mbun─ât─â╚Ťind s─ân─âtatea pielii, iar NAD+ Pen contribuie la ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii celulare generale ╚Öi a nivelurilor de energie.

Aceast─â abordare complex─â ofer─â solu╚Ťii puternice anti-age, care func╚Ťioneaz─â ├«n sinergie pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi elasticitatea ╚Öi tinere╚Ťea pielii, precum ╚Öi pentru a sus╚Ťine re├«nnoirea ╚Öi restaurarea celulelor. Utiliz├ónd aceast─â combina╚Ťie de peptide, sunte╚Ťi pe drumul de a atinge rezultate optime ├«n men╚Ťinerea aspectului tineresc ╚Öi a s─ân─ât─â╚Ťii pielii.

Combina╚Ťie de peptide pentru o terapie eficient─â Anti-Age..

Acum, c├ónd ├«n╚Ťelege╚Ťi combina╚Ťia corect─â de peptide, sunte╚Ťi la un pas de puterea transformatoare pe care acestea o pot oferi regimului dvs. anti-age. Fiecare combina╚Ťie este creat─â cu precizie pentru a r─âspunde nevoilor specifice - fie pentru rejuvenarea pielii, reducerea ridurilor sau ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii generale a pielii.

├Äncepe╚Ťi transformarea dvs. ast─âzi! Nu am├óna╚Ťi oportunitatea de a v─â rec─âp─âta aspectul tineresc, de a ├«mbun─ât─â╚Ťi s─ân─âtatea ╚Öi str─âlucirea pielii dvs. Investi╚Ťi ├«n dvs. ╚Öi fi╚Ťi martorii modului ├«n care eforturile dvs. se transform─â ├«n rezultate clare ╚Öi vizibile ├«n lupta ├«mpotriva semnelor de ├«mb─âtr├ónire.

Pentru mai multe informa╚Ťii despre fiecare produs, pute╚Ťi g─âsi ├«n articolele noastre detaliate:

Ce este Epitalon?

Ce este 5-amino-1MQ?

Ce este NAD+?

Ce este Skin Glow (GHK-Cu)?

Înapoi la blog