Terapie peptide pentru tratamentul prostatitei

Terapie peptide pentru tratamentul prostatitei

Prostatita este o inflama╚Ťie a glandei prostate. Aceasta este o boal─â comun─â - afecteaz─â ├«ntre 30 ╚Öi 58% din popula╚Ťia masculin─â.

Prostatita la b─ârba╚Ťi se dezvolt─â din cauza infec╚Ťiilor ╚Öi congestiei ├«n zona pelvian─â ╚Öi scrotal─â. Aceasta poate ap─ârea ├«n form─â acut─â sau cronic─â. Prostatita cronic─â amenin╚Ť─â dezvoltarea infertilit─â╚Ťii, disfunc╚Ťiei erectile ╚Öi chiar a cancerului de prostat─â. De aceea este foarte important s─â se diagnosticheze boala la timp ╚Öi s─â se aleag─â o terapie eficient─â. ├Än acest caz, prostatita afecteaz─â ├«n principal tinerii ╚Öi persoanele de v├órst─â mijlocie - la apogeul vitalit─â╚Ťii ╚Öi activit─â╚Ťii reproductive.

Ad─âugarea medicamentelor peptide la terapia tradi╚Ťional─â ajut─â la ob╚Ťinerea unui efect mai bun ╚Öi la recuperarea rapid─â a s─ân─ât─â╚Ťii b─ârba╚Ťilor.

Care pot fi cauzele bolii?

Prostatita infec╚Ťioas─â, ├«n majoritatea cazurilor, este cauzat─â de bacterii - Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas aeruginosa (mai rar stafilococi, enterococi, streptococi). Poate fi cauzat─â ╚Öi de infec╚Ťii transmise pe cale sexual─â. Uneori, prostatita este de natur─â viral─â sau fungic─â.

├Än condi╚Ťii normale, sistemul imunitar face fa╚Ť─â infec╚Ťiei. Pentru ca infec╚Ťia s─â ├«nceap─â s─â se reproduc─â activ ├«n ╚Ťesuturile glandei prostate ╚Öi s─â provoace inflama╚Ťie, sunt observa╚Ťi factori nefavorabili care pot duce la dezvoltarea prostatitei infec╚Ťioase:

 • hipotermie
 • deficien╚Ťe imunitare
 • stres ╚Öi oboseal─â cronic─â
 • act sexual neprotejat aleatoriu
 • igien─â precar─â a organelor genitale
 • infec╚Ťii urologice sau cu transmitere sexual─â anterioare
 • stil de via╚Ť─â sedentar, care duce la stagnarea s├óngelui ├«n zona pelvian─â
 • dezechilibru hormonal
 • fumatul, alcoolismul.

Cum pot bacteriile să pătrundă în glanda prostatică?

 • Prin sistemul excretor ├«n timpul inflama╚Ťiei sale - uretrit─â, pielonefrit─â etc.
 • Cu fluxul sanguin de la focarele de infec╚Ťie cronic─â sau acut─â - cu sinuzit─â, g├ót inflamat purulent, din╚Ťi caria╚Ťi, ulcere pe piele etc.
 • Cu fluxul limfatic de la organele ├«nvecinate - ├«n cazul bolilor inflamatorii ale rectului, tromboflebit─â a hemoroizilor etc.
 • Prostatita infec╚Ťioas─â se dezvolt─â adesea dup─â uretrit─â bacterian─â sau gonoreic─â.

Prostatită acută și cronică:

Inflama╚Ťia acut─â se dezvolt─â brusc, cu simptome severe caracteristice, adesea cu intoxica╚Ťie ╚Öi temperatur─â ├«nalt─â. Cu tratament la timp, boala este adesea vindecat─â complet. Dar ├«n cazurile avansate, este posibil─â o complica╚Ťie purulent─â - abces al prostatei. Inflama╚Ťia acut─â a prostatei, dac─â nu este tratat─â, poate deveni cronic─â.

Prostatita cronic─â se dezvolt─â treptat, simptomele sale sunt mai estompate ╚Öi nespecifice. Decurge sub forma unor exacerb─âri ╚Öi remisiuni (perioade ├«n care persoana se simte s─ân─âtoas─â).Aceast─â form─â a bolii este mai pu╚Ťin studiat─â ╚Öi mai pu╚Ťin tractabil─â. Se consider─â c─â procesul cronic este ini╚Ťial provocat de o infec╚Ťie. Dar ulterior, rolul s─âu scade ╚Öi sunt activate mecanismele autoimune. Acest lucru duce la deteriorarea treptat─â a ╚Ťesutului prostatic, stagnare ╚Öi descompunerea secre╚Ťiei.

Dac─â procesul inflamator continu─â mult timp, func╚Ťiile de protec╚Ťie ale glandei scad ╚Öi aceasta devine o surs─â constant─â de infec╚Ťie.

Simptome ale prostatei:

Simptomele depind de forma bolii. Boala poate fi tipic exprimat─â sau complet asimptomatic─â. Cele mai caracteristice simptome ale prostatitei sunt:

 • durere ├«n perineu ╚Öi partea inferioar─â a spatelui
 • urinare frecvent─â ╚Öi dureroas─â
 • s├ónge ├«n urin─â ╚Öi sperm─â
 • reten╚Ťie par╚Ťial─â sau complet─â de urin─â
 • durere ├«n timpul ejacul─ârii
 • prostatoaree (secre╚Ťie involuntar─â a glandei prostate)
 • probleme ├«n via╚Ťa sexual─â: erec╚Ťie incomplet─â sau lipsa acesteia, senza╚Ťie sl─âbit─â de orgasm

Cum ajut─â Prostamax la Prostatit─â?

Peptide Prostamax la Prostatit─â

Prostamax este un complex peptide, dezvoltat special pentru a sus╚Ťine s─ân─âtatea glandei prostate. Prostamax ac╚Ťioneaz─â prin mai multe mecanisme cheie care pot ajuta ├«n tratamentul ╚Öi ameliorarea simptomelor prostatitei:

Ac╚Ťiune antiinflamatorie: Prostamax poate reduce inflama╚Ťia ├«n glanda prostat─â, care este o cauz─â principal─â a disconfortului ╚Öi durerii la prostatit─â. Prin reducerea proceselor inflamatorii, peptid ajut─â la ameliorarea simptomelor.

Stimularea regener─ârii: Peptide din Prostamax pot stimula regenerarea ╚Ťesuturilor deteriorate din prostat─â, ajut├ónd la revenirea acesteia la o stare normal─â.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea urin─ârii: Ca rezultat al reducerii inflama╚Ťiei ╚Öi sus╚Ťinerii regener─ârii, Prostamax poate ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea fluxului de urin─â ╚Öi la reducerea dificult─â╚Ťilor de urinare.

Suport pentru sistemul imunitar: ├Än plus fa╚Ť─â de ac╚Ťiunea sa direct─â asupra prostatei, Prostamax poate sus╚Ťine, de asemenea, func╚Ťia imunitar─â general─â a corpului, ceea ce este important pentru lupta ├«mpotriva infec╚Ťiilor ╚Öi prevenirea inflama╚Ťiilor.

Concluzie:

Terapia peptide reprezint─â o abordare inovatoare ├«n tratamentul prostatitei, utiliz├ónd complexe peptide specifice pentru a ac╚Ťiona ╚Ťintit asupra glandei prostate. Aceast─â metod─â se bazeaz─â pe utilizarea lan╚Ťurilor scurte de aminoacizi, care au capacitatea de a modula diferite procese biologice, inclusiv inflama╚Ťia, regenerarea ╚Ťesuturilor ╚Öi reac╚Ťia imun─â.

Beneficiile principale ale terapiei peptide pentru tratamentul prostatitei includ ac╚Ťiunea sa antiinflamatorie, care ajut─â la reducerea durerii ╚Öi disconfortului, stimularea regener─ârii ╚Ťesuturilor prostatice deteriorate, ├«mbun─ât─â╚Ťirea urin─ârii prin reducerea inflama╚Ťiei ╚Öi men╚Ťinerea unei prostate s─ân─âtoase, precum ╚Öi suportul pentru func╚Ťia imunitar─â general─â a organismului.

Înapoi la blog